Agjencia Zhurnal.mk

Për herë të dytë nuk paraqitet asnjë kompani për prishjen e ndërtesës tek Mavrovasja

Shkup, 14 gusht – Asnjë kompani nuk iu përgjigj tenderit të dytë të shpallur nga Komuna e Cairit për prishjen e ndërtesave të paligjshme. Asnjë ofertë nuk u pranua në tenderin që zgjati deri dje, kështu që Komisioni i Prokurimit Publik në Komunë anuloi tenderin dhe kështu asnjë kompani nuk u zgjodh për të hequr ndërtimet e paligjshme para TC “Mavrovasja”.

Të hënën do të kemi një takim me Drejtorinë e Prokurimit Publik të Komunës për të parë se si të veprojmë sipas Ligjit për Prokurimin Publik, në mënyrë që të zgjedhim një kompani për prishje, në mënyrë që tenderët e pasuksesshëm të mos na ndodhin në të ardhmen, thonë nga komuna e Cairit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...