Agjencia Zhurnal.mk

Për komunitetin serb në vend, më 27 janar është ditë jopune

Shkup, 21 janar – Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se sipas Ligjit për festa të Republikës së Maqedonisë (Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë Nr.21 / 98 dhe 18/07), 27 janar 2020 (e hënë), Shën Sava është një ditë jo pune për qytetarët e Republikës së Maqedonisë të komunitetit serb.

Në të njëjtën kohë, Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët e komunitetit serb për festën e Shën Savës.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...