Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Për rreth 35 për qind do të rritet vlera e kujdestarive në repartet për kovid në SPQ “8 Shtatori”

Shkup, 25 janar – Vlera e kujdestarive të të punësuarve në repartet për kovid në SPQ “8 Shtatori” do të rritet për rreth 35 për qind me çka vlera ekzistuese e kujdestarive prej 96 për qind, me ndryshimet e kujdestarive prej 96 për qind, me ndryshimet do të arrinte deri në 130 për qind.

Kjo është dakorduar në takimin e sotëm të ministrit të Shëndetësisë Venko Filipçe me drejtorin e SPQ “8 Shtatori”, Hristian Kostov dhe përfaqësues të sindikatës, informuan për MIA-n nga Ministria e Shëndetësisë. 

Postime të ngjashme

Në Shkup janë sanksionuar 193 shoferë, 29 prej tyre kanë qenë pa patent shoferi

D J

Sistem të navigacionit për automjetet e Ndihmës së shpejtë mjekësore në Shkup, donacion nga Stopanska banka

D J

Plani ekonomik-investues për Ballkanin Perëndimor do ta transformojë rajonin

D J

Nënshkruhet marrëveshje për blerje të 100.000 vaksinave “Sputnik” nga Rusia

Z H

ASHAAM ka refuzuar kërkesën e Qeverisë për të ndryshuar emrin

Z H

Mbi 1000 aplikime për regjistrues dhe instruktorë

D J

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...