Agjencia Zhurnal.mk

Për shkak të krizës me coronavirusit, Maqedonia e Veriut ka ajër më të pastër

Shkup, 16 prill, zhurnal.mk – Qytetarët e Maqedonisë që kur ndodhi kriza me Covid-19 ndodhen në shtëpi dhe lëvizja është në minimum dhe për këtë arsye Maqedonia ka ajër më të pastër.

Nëse shihen të dhënat nga stacionet që masin cilësinë e ajrit, shumica e qytetarëve janë me ngjyrë të gjelbër, përkatësisht kanë nivel të vogël të ajrit të ndotur.

Përjashtim kanë tre qytete. Megjithatë Shkupi gjatë këtyre ditëve ishte vendi i 18-të me ajër më të ndotur, ndërsa Manastiri kishte nivel të lartë të ndotjes së ajrit.

Ndryshe gjatë dimrit të kaluar, Shkupi ishte ndër qytetet me ajër më të ndotur në botë

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...