Për shkak të një defekti pa ujë përdoruesit e Vizbegut

Shkup, 3 tetor – Për shkak të një defekti në rrugë F 150 mm në rr. “3 Vizbeg” nr. 34 pa ujë do të jenë shfrytëzuesit e rrugës “3 Vizbeg”.

Furnizimi me ujë, siç është njoftuar nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim” është i ndërprerë nga ora 09:00 dhe do të zgjasë deri në përfundimin e defektit.

Related posts

Debati për ligjin e ri për marrëdhënie pune vazhdon pas pushimeve

Z H

OBSH në Maqedoninë e Veriut dorëzoi bartës të vaksinave dhe reagentëve të sekuencimit të viruseve

D V

Danella Arsovska refuzon përballje debative me Shilegovin dhe kandidatët e tjerë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More