Për shkak të punëve ndërtimore ndërprerje e përkohshme e komunikacionit në rrugën Kërçovë- Ohër

Shkup, 14 shtator – Për shkak të realizimit të punëve ndërtimore në rrugë- minim dhe shpim të kthesave në dy drejtimet, sot do të ketë ndërprerje të komunikacionit në drejtimin rrugor Kërçovë- Ohër në pjesën Presekë- Pesoçan.

 

Siç ka informuar NP “Rrugët e Maqedonisë”, ndërprerja e komunikacionit do të jetë në kohëzgjatje prej 15 deri 20 minuta mes orës 11 dhe 14.

Related posts

Në tregun e patundshmërive 7.777 transaksione dhe 1.759 hipoteka në tremujorin e parë

R Zh

LSDM – BDI ping pong për regjistrimin e diasporës!

D V

Zbulohen lëndë narkotike në Gostivar, arrestohen dy persona

Lea Muslija

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More