Për shkak të rikonstruimit të rrjetit të shpërndarjes, Resnja dhe Prespa nesër 10 orë pa energji elektrike

Shkup, 11 shtator – Banorët e qytetit të Resnjes dhe të gjitha vendbanimeve në Prespë nensër nga ora 08:00 deri në ora 18:00 do të jenë pa energji elektrike.

 

Siç informojnë nga EVN Maqedoni SHA në këtë periudhë ekipet e Elektrodistribucija do të punojnë në rindërtimin dhe modernizimin e rrjetit me qëllim të përmirësimit të cilësisë së furnizimit me energji elektrike për banorët e Resnjes dhe Prespës.

“Për shkak të realizimit të ndërhyrjes, në këtë periudhë e tërë Komuna e Resnjës do të mbetet pa furnizim, gjegjësisht qyteti i Resenjes dhe të gjitha vendbanimet në Prespë”, thonë nga EVN Maqedoni SHA. 

Related posts

Zaev: Që regjistrimi të jetë i suksesshëm nevojitet bashkëpunimi i të gjithë qytetarëve

D V

Cipras: Të gjitha mosmarrëveshjet duhet të zgjidhen me vizion për të ardhmen

D V

Ende nuk ka konsensus për rezolutën e VMRO-së, deri nesër dokumenti hynë në procedurë kuvendore

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More