Për shkak të shiut të rrëmbyeshëm, paraqitje të rrëshqitjes së dheut në Makedonska Kamenicë – Koçan

Makedonska Kamenicë, 28 shtator – Shiu i fuqishëm që e përfshiu rajonin e Makedonska Kamenicës sërish krijoi probleme përgjatë aksit rrugpr M.Kamenicë – Koçan, ku në shumë vende janë vërejtur rrëshiqtje të dheut.

Nga “Rrugët e Maqedonisë” apelojnë tek shoferët të kenë vozitje të kujdesshme nëpër rrugë të lagështa dhe shtuan se për shkak të rrëshiqtjeve të dheut, ekipet e tyre e sanojnë situatën në vendet më kritike.

Moti i ligë paraprakisht shkaktoi probleme edhe në rajonin e Pehçevës, ku kishte ndërprerje të furnizimit me energji elektrike dhe rrëshqitje dheu në disa pjesë të rrugës Dellçevë-Pehçevë. f

Related posts

Drejtori i Institutit për Paqe dhe të Drejtat e Njeriut nga SHBA Dejvid Fillips e vizitoi Universitetin e Tetovës

D V

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Z H

Lidhja Demokratik do të kandidojë në zgjedhjet lokale së bashku me LSDM -në

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More