Agjencia Zhurnal.mk

Përditësimi i ri i ‘iPhone’ do t’i gëzojë të gjithë, bëhet fjalë për mbushje të telefonit gjatë natës

Një tipar i ri në sistemin operativ të ardhshëm të Apple iOS 13 për iPhone mund të ndihmojë në parandalimin e plakjes së parakohshme të baterive.“Optimized battery charging” ka për qëllim parandalimin e baterisë nga stresi dhe plakja më e shpejtë, duke i karikuar bateritë e iPhone vetëm në 80%, transmeton lajmi.net. Ky opsion është projektuar për të mbushur iPhone tuaj deri në atë përqindje, deri në momentin që ju ta vendosni më tutje.

Për ata që nuk kanë zakone të tilla të parashikimit të mbushjes, Apple thotë se funksioni i optimizuar i mbushjes të baterisë në iOS 13 është vetëm një opsion, jo i detyrueshëm.

Ju mund të aktivizoni ose çaktivizoni këtë funksion, në varësi të preferencave dhe vëmendjes tuaj ndaj baterisë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...