Teknologji

Përditësimi i Tetorit 2020 të Windows 10-ës do të instalohet në pak minuta

Zhurnal Ads

Gjithsesi Microsoft ka premtuar të adresojë problemet me përditësimet duke i bërë ato më të lehta dhe të shpejta për tu instaluar.

Përditësimi i Tetorit 2020 i Windows 10-ës do të instalohet në vetëm pak minuta. Arsyeja pse ky përditësim instalohet kaq shpejtë ka të bëjë me llojin e tij sepse është më tepër një përditësim që thjeshtë do të aktivizojë funksionalitete të reja që kanë qenë prezent në sistemin operativ që prej muajit Maj.

Konkretisht përditësimi është vetëm 80MB dhe procesi i instalimit të tij do të jetë shumë i shkurtër. Megjithatë për instalimi i tij duhet të keni të gjitha përditësimet e muajit Maj 2020 të instaluara deri në përditësimin e Gushtit.

Nëse nuk i keni instaluar, atëherë përditësimi i Tetorit 2020 do të jetë po aq sa përditësimet e kaluara, plot 3GB. Normalisht nëse nuk keni Përditësimin e Majit 2020, natyrisht procesi i Përditësimit të Tetorit do të marrë më shumë kohë për tu instaluar.

Gjithsesi Microsoft ka premtuar të adresojë problemet me përditësimet duke i bërë ato më të lehta dhe të shpejta për tu instaluar. /PCWorld Albanian

Postime të ngjashme

Microsoft teston me tablet që flenë gjumë në shfletuesin Edge

admin

Anija hapësinore SpaceX e Elon Musk shënoi një tjetër arritje historike, kthehen në Tokë dy astronautët e NASA-s

admin

Zjarri i madh shkatërron qendrën e zhvillimit të Huawei

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...