Agjencia Zhurnal.mk

Përfaqësuesi i lartë i USAID-it viziton UEJL-in

Tetovë, 13 nëntor, Zhurnal.mk – Administratori i lartë i USAID-it Mark Green ka vizituar sot Universitetin e Evropës Juglindore, me qëllim njohjen nga afër me punën e këtij universiteti partner, por edhe të firmave të cilat janë krijuar me ndihmën e USAIDit.

Vizita e këtillë e përfaqësuesit të USAID-it nga Amerika, për UEJL-në, paraqet një akt shumë të rëndësishëm dhe një konfirmim, se universiteti është duke hapëruar në rrugë të drejtë tha rektori i UEJL-së Abdylmenaf Bexheti.(Alsat-M).

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...