Përfundon afati për listat e kandidatëve për kryetarë dhe këshilltarë komunash

Shkup, 18 shtator – Sot është afati i fundit që Komisionet Komunale Zgjedhore (KKZ) të konfirmojnë zyrtarisht të gjitha listat e kandidatëve për kryetarë dhe anëtarë të këshillave komunal dhe Këshillit të Qytetit të Shkupit të paraqitur nga partitë politike, koalicionet dhe grupet e qytetarëve për të marrë pjesë në vend zgjedhjet e caktuara për 17 tetor.

KKZ-të i dorëzojnë listat e konfirmuara Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ), i cili ka afat deri më 23 shtator për të hedhur shortin për renditjen e tyre në fletëvotime.

Related posts

Katër kompani të interesuara për pjesmarje në tenderin për 5G

Z H

Ditë ndërkombëtare e sëmundjes Goshe: “Diagnostikim i saj mëhershëm, jetë më e mirë”

D V

Kujdesi shëndetësorë në burgje, Filipçe përgënjeshtron Naser Ziberin

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More