Agjencia Zhurnal.mk

Përfundon trajnimi i parë nga NLP i mundësuar nga qendra analitike

Shkup, 10 nëntor – Tashmë grupi i parë në rajon ka përfunduar trajnimin nga NLP communications dhe i mundësuar nga ana e Institutit analitik dhe hulumtime Abdulaqim Ademi.

Me këtë rast i pranishëm ka qenë dhe drejtori i kësaj qendre Izet Mexhiti i cili poashtu ka ndarë dhe ceritifikata për gjithë ata që kanë ndjekur këtë trajnim.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...