Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi

Përfunduan mjetet e subvencionit për trotinetë elektrik

Shkup, 21 prill – Zhurnal.mk – Për shkak të interesimit të madh të qytetarëve për subvencione për trotinete elektrike dhe përmbushjen e mjeteve të parashikuara, Qyteti i Shkupit njofton se kjo thirrje publike është mbyllur.

Në thirrjen publike të Qytetit të Shkupit për dhënien e subvencioneve për blerjen e trotinetit elektrik, qytetarët kanë mund të aplikojnë në mënytë elektronike dhe të dorëzojnë llogaritë fiskale për trotinet elektrik të blerë në fillim të këtij viti, më saktë nga data 1 janar 2021. Mjetet që Qyteti i Shkupi do të subvencionojë janë në shumën prej 30 % të vlerës së trotinetit elektrik, por jo më shumë se 7.000 denarë për person, përfshirë këtu tatimin mbi të ardhurat personale. Thirrja realizohet sipas principit ′′I ardhuri i parë – i shërvyeri i parë’’.

Në buxhetin e Qytetit të Shkupit për vitin 2021 për subvencione për trotinete elektrike, janë parashikuar 1,5 milionë denarë.

Postime të ngjashme

Janë ndarë certifikatat e pjesëmarrësve në programin “Menaxher të rinj dhe lider biznesi”

Z H

Ministri Hoxha viziton zyrat e reja të Njësive Rajonale të MBPEU dhe AUV

Z H

Publikohet thirrje publike për përmirësimin e efikasitetit energjetik të objekteve komunale

Z H

Në mars janë lëshuar mbi 540 për qind më shumë leje për ndërtim se vitin e kaluar

Z H

Zekiri: Qëllimi i të gjitha pakove ekonomike është ruajtja e vendeve të punës

Z H

Kuvendi e miratoi Ligjin për hua nga Banka Botërore për financimin e projektit për modernizim të bujqësisë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...