Përsëri shtyhet gjykimi për “Parcelat në Vodno”

Shkup, 2 shtator – Gjykimi për “Parcelat në Vodno” është shtyrë për më 10 shtator përshkak mungesës së avokatit të të akuzuarës Ratka Kamçeva. I njejti është dashur të jetë prezent në një lëndë tjetër, informon Zhurnal.

 

Seanca e kaluar që duheshte të mbahet më 30 gusht, u shtye përshkak testimit për Covid të prokurories Lile Stefanova.

Rastin e udhëheqë gjykatësi Ilija Trpkov ndërsa përfaqësues është prokurorja Lile Stefanova.

Në këtë lëndë të akuzuar janë Nikolla Gruevski, Risto Novaçevski, Nenad Josifoviq, Orce Kamçev dhe Ratka Kunovska Kamçeva.//Zhurnal.mk

Related posts

Carovska: Nxënësit do të jenë pjesë e testimit PISA në vitin 2022

D V

Tetova vatër e re me virus, nuk planifikohen masa restriktive

D V

Rikonstruohet ndërtesa e SPB Kumanovë

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com