Pesë protestuesit e pranuan fajin, u kërkuan falje policëve

Pesë protestuesit për tragjedinë në Tetovë e kanë pranuar fajin dhe u kanë kërkuar falje policëve që i sulmuan ditën e protestës.

Policët e kanë pranuar kërkim faljen dhe nuk kërkojnë dëmshpërblim, por vetëm përgjegjësi penale.

TË akuzuarit siguruan se më nuk do ta përsërisin veprën, raporton gazetari i TV21 nga seanca që po mbahet në Gjykatën e Tetovës.

Pritet shpallja e vendimit nga gjykatësi.

Related posts

Juratoviqi propozon që problemi i Bullgarisë me Maqedoninë e Veriut të zgjidhet sipas shembullit të kontestit mes Sllovenisë dhe Kroacisë

D V

Seancë e komisionit kuvendor për mbrojtje dhe siguri

Z H

Pendarovski: Nuk janë prishur marrëdhëniet mes meje dhe Qeverisë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More