Agjencia Zhurnal.mk

Peshonte mbi 330 kg sot është 69 kg dhe mund të ecë përsëri

Nëna e pesë fëmijëve, Milla Clark, 51 vjeçe, peshonte 330.215 kilogramë , por tani ajo peshon vetëm 69 kg dhe është krenare për atë që ka arritur. Një grua shumë e shëndoshë, e cila ka ndejtur shtrirë në krevat për tre vjet, ka arritur të heqë plot 266.712 kg duke filluar përsëri të ecë.

Milla Clark, 51 vjeç, peshonte 330.215 kilogramë dhe ishte krejtësisht e paaftë për të lëvizur dhe gjithashtu ajo tregoi se çdo ditë e jetës së saj ishte ‘e mjerueshme’.

Milla u la në agoni kur ajo u përpoq të ngrihej për shkak të ënjtjeve në këmbët e saj që i shkaktonin dhimbje të jashtëzakonshme.

Ajo nuk kishte ecur më vete prej 3 vitesh dhe nuk ishte në gjendje të vizitonte bashkëshortin e saj në spital para vdekjes së tij.

Milla u desh të mbështetej tek fëmijët e saj adoleshentë për ta larë çdo mëngjes duke thënë se ishte shumë “poshtëruese” për të.

Por Milla nga Fayetteville, Tennessee, u bë pacientja më e suksesshme pasi arriti të peshojë vetëm  69 kg dhe për fat të mirë ajo sot mund të ecë pa problem dhe të kujdeset vetë për veten dhe madje edhe për fëmijët e saj.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...