Agjencia Zhurnal.mk

Peticion për ulje të çmimit të rrymës gjatë Gjendjes së jashtëzakonshme

Shkup, 20 mars – Përmes një peticioni të ngritur nga qytetarët, kërkohet që gjatë Gjendjes së jashtëzakonshme në vend sa të zgjatë ajo, çmimi i rrymës për qytetarët të ulet si masë për lehtësimin e barës së qytetarëve shumica e të cilëve tashmë nuk punojnë dhe qëndrojnë në shtëpi të izoluar duke u përmbajtur rekomandimeve të autoriteteve vendore. Në këtë peticion kërkohen diku 15 mijë nënshkrime por që brenda pak kohe shifra e nënshkrimeve ka arritur mbi 13 mijë.

https://www.change.org/p/%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D1%98%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B5-%D0%B2%D0%BE%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%98%D0%B1%D0%B0?recruiter=1057429006&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook_messenger_web&utm_campaign=psf_combo_share_initial&recruited_by_id=4eee0290-6ad9-11ea-ad18-15591938f1a1&fbclid=IwAR0yHDvs_C3J7wRT29RKbWdNkbzWV62C7eX_Z2fLj5HSdLneLl8-94vqenQ

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...