Agjencia Zhurnal.mk

Peticioni pro kryeministrit shqiptar mbledh mbi 5 mijë firma për një ditë

Shkup, 25 qershor, zhurnal.mk – Peticioni i iniciativës “Unë besoj” për zgjedhjen e Kryeministrit të parë shqiptar në Maqedoinë e Veriut po merr mbështetje të gjërë nga votuesit shqiptar dhe jo vetëm.

Për vetëm 24 orë peticioni është nënshkruar nga mbi 5.000 persona të cilët fuqishëm mbështesin nismën për zgjedhjen e Kryeministrit të parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut.

Në www.kryeministrishqiptar.mk qytetarët po vazhdojnë të japin mbështje të fuqishme për Kryeministrin e pare shqiptar në Maqedoni nën moton UNË BESOJ!

Në anketat e prezantuara sot, mbi 72.5% të qytetarëve mbështesin idene e kryeministrit të parë shqiptar.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!