Agjencia Zhurnal.mk

Pezullohet lundrimi në Portin e Vlorës

Për shkak të erërave të forta që janë regjistruar këtë të dielë në vendin tonë, kapiteneria e Portit Vlorë ka mbyllur lundrimin e lundrimi i anijeve të peshkimit dhe mjeteve të vogla lundruese deri në njoftim të dytë.

Gjithashtu lundimet janë pezulluar edhe në portin e Durrësit.

Drejtoria e Përgjithshme Detare ka bërë me dije se do të mbyllë portin e Barit dhe  tragetet nga Bari për Durrës nuk janë nisur deri në një urdhër te dytë nga kapiteneria e portit Barit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...