Kosovë

Pezullohet nga puna drejtori ekzekutiv i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit

Zhurnal Ads

Drejtori Ekzekutiv në Agjencinë për Mbrojtjen e Mjedisit, Ilir Morina është pezulluar nga pozita me vendim të ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi.

Në vendim thuhet se pas vlerësimit të performancës së dikastereve të MEA-s janë konstatuar shkelje në ushtrimin e funksionit të drejtorit ekzekutiv, Ilir Morina.

Shkak për këtë sipas vendimit është se “Morina ka dështuar të përmbushë përgjegjësinë e tij, në sigurimin e zbatimit të rekomandimeve nga raportet e auditimit”.

“Ka ushtruar presion të vazhdueshëm ndaj zyrtarëve të MEA-s, gjatë ushtrimit të detyrave zyrtare dhe ka treguar neglizhencë gjatë bashkëpunimit me menaxhmentin e MEA-s”, thuhet në vendim.

Sipas vendimit, ai do të marrë 50 për qind të pagës, deri në një vendim tjetër.

Postime të ngjashme

Shuarja e Task-forcës anti-korrupsion, ambasadori gjerman kritikon Qeverinë Hoti

admin

Ambasadori izraelit në Serbi: Izraeli e ka njohur Kosovën më 4 shtator

admin

Kosovari vret gruan e tij në Gjermani

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...