Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Pikë pagesat për dyfish shënojnë rënie të të ardhurave

Zhurnal Ads

Shkup, 28 tetor, zhurnal.mk – Ndërmarrja Publike “Rrugët Shtetërore” në Maqedoni për tremujorin e dytë të vitit mblodhi 5.2 milion euro më pak para nga taksat në pikë pagesat krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar për shkak të krizës me coronavirusin, tregojnë të dhënat e publikuara për tremujorin prill, maj dhe qershor.

“Në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit 2019, të ardhurat mbi këtë bazë janë më të ulëta për 40.29 përqind, pra për 252.461.204 denarë, thuhet në raportin tremujor të “Rrugë Shtetërore”, ndërsa dy të tjerët nga tre të hyrat me të ardhura mëdhaja, akciza e karburanteve dhe regjistrimi i automjeteve, mbeten të qëndrueshme, pra pothuajse të pandryshuara si vitin e kaluar.

Rrugët Shtetërore në tre mujorin e dytë planifikojnë që të mbledhin 750 milion denarë nga pikë pagesat, por për shkak krizës me coronavirusin llogaritë nuk dolën ashtu si ishte planifikuara, gjegjësisht janë mbledhur vetëm 374.175.000 denarë, pra dyfish më pak nga ajo që ishte analizuar.

Të ardhurat për muajt maj, prill dhe qershor arrijnë shumën e 626.635.000 denarëve.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Nga hapja e kopshteve deri më tani janë regjistruar 15 raste të koronavirusit tek fëmijët dhe 44 tek të punësuarit

E.E.

Largimi i qeseve të plastikës nga tregu vetëm premtim e aspak realizim?

T E

Arifi dhe Selami me projekt të ri për malësinë e Tetovës

Z H

Procesi i njohjes së diplomave të huaja dhe kualifikimeve arsimore tani do të realizohet në mënyrë elektronike

T E

Komisioni për mardhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze anashkalon shqipen!

E.E.

Komuna e Tetovës raporton për gjendjen me Covid 19 në qytet

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...