Agjencia Zhurnal.mk

Pilula që do t’i kthejë gazrat në aromë çokollate apo trëndafili

Një kompani franceze pretendon se ka arritur të shpikë një pilulë që mund të kthejë gazrat truporë me aromë të këndshme.Tabletat janë krijuar nga Christian Poincheval, nga qytet perëndimor francez të Gesvres dhe ai pohon se se ato mund të transformojnë gazrat tuaja me aromën e bukur të çokollatës ose trëndafilave. 

Mirëpo kjo pilulë thuhet se ishte në treg që nga viti 2007, të paktën sipas faqes zyrtare të kompanisë së quajtur Lutin Malin. Ata pretendojnë se pilula është krejtësisht e natyrshme, nuk ka ndonjë medikament apo ndonjë substancë të veçantë, por vetëm një “shtojcë dietetike e bazuar në përbërësit natyralë”. Pretendohet se e ashtuquajtura “Fart Pill’’ është rezultat i hulumtimeve dhe testeve të gjata nga studiuesit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...