Agjencia Zhurnal.mk

Pjesëtarët e Korpusit të Marinës amerikane ndanë lodra për fëmijët – pacientë në disa spitale në Shkup

Shkup, 7 janar – Zhurnal.mk – Pjesëtarët e Korpusit amerikan të marinës për festat e Krishtlindjeve i vizituan fëmijët – pacientë në disa spitale në Shkup që të ndajnë lodra.

“Të punësuarit në Ambasadën amerikane i dhuruan 140 lodra prej programit “Lodra për fëmijë” që e udhëheqë Korpusi i marinës së Shteteve të Bashkuara, e cila distribuon lodra fëmijëve prindërit e së cilëve nuk mund t’ia lejojnë t’u blejnë dhurata për Krishtlindje. Këtë vit vendosëm që t’i vizitojmë disa fëmijë të sëmurë në spitalet lokale të cilët nuk mund t’i festojnë festat në shtëpitë e tyre dhe t’u dëshirojmë rikuperim të shpejtë!, qëndron në profilin e FB-së të Ambasadës amerikane.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...