Agjencia Zhurnal.mk

‘’Po humbasim njerëz, kemi hyrë në një javë të vështirë’’, Rama publikon videon më të shikuar mbrëmë në SHBA: Të shtrëngojmë dhëmbët për të kursyer jetë

Kryeministri Edi Rama pasi Shqipëria shënoi 4 viktima nga koronavirusi ka bërë apel për të qëndruar brenda shtëpive për të kursyer sa më shumë jetë njerëzish.

Rama ndërkohë ka shpërndarë videon më të shikuar dje në SHBA e cila kishte lidhje me koronavirusin dhe shprehet se kjo është një javë e vështirë pasi po humbim njerëz.

Ai shprehet se tashmë shqiptarët kanë vetëm një gjë në dorë për të kursyer jetë, të shtrëngojnë dhëmbët, të durojnë dhe të rezistojnë.

STATUSI I EDI RAMËS

KEMI HYRË NË NJË JAVË TEJET TË VËSHTIRË DHE PO HUMBASIM NJERËZ😰

KEMI VETËM NJË GJË NË DORË PËR TË KURSYER SA MË SHUMË JETË DHE LEHTËSUAR SA TË MUNDEMI VUAJTJET E MËDHA:

TË SHTRËNGOJMË DHËMBËT DHE DUROJMË, DUROJMË, DUROJMË, DUKE MOS SHKELUR LIGJIN E LUFTËS PËR KUFIZIMIN E LËVIZJES; DUKE MOS DALË NGA SHTËPIA KOT; DUKE ECUR VETËM NË RRUGË KUR KEMI NJË DOMOSDOSHMËRI JASHTË SHTËPISË; DUKE NDENJUR NË RADHË NË DISTANCË MINIMUMI 1 METËR PAS KURRIZIT TË NJËRI – TJETRIT KUR BËJMË PAZAR; DUKE REZISTUAR, REZISTUAR, REZISTUAR

*kjo video është videoja më e shikuar mbrëmë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

.

🔴⚫️ KEMI HYRË NË NJË JAVË TEJET TË VËSHTIRË DHE PO HUMBASIM NJERËZ😰KEMI VETËM NJË GJË NË DORË PËR TË KURSYER SA MË SHUMË JETË DHE LEHTËSUAR SA TË MUNDEMI VUAJTJET E MËDHA: TË SHTRËNGOJMË DHËMBËT DHE DUROJMË, DUROJMË, DUROJMË, DUKE MOS SHKELUR LIGJIN E LUFTËS PËR KUFIZIMIN E LËVIZJES; DUKE MOS DALË NGA SHTËPIA KOT; DUKE ECUR VETËM NË RRUGË KUR KEMI NJË DOMOSDOSHMËRI JASHTË SHTËPISË; DUKE NDENJUR NË RADHË NË DISTANCË MINIMUMI 1 METËR PAS KURRIZIT TË NJËRI – TJETRIT KUR BËJMË PAZAR; DUKE REZISTUAR, REZISTUAR, REZISTUAR *kjo video është videoja më e shikuar mbrëmë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Posted by Edi Rama on Monday, March 23, 2020

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...