Agjencia Zhurnal.mk

Po vjen Fokusi i ShowBizit

Botës televizivë po i hapet një dritare e re, Emisioni n’Fokus – emision i cili do ta paraqes showbizin ashtu si është në ralitet pa maska.

Emisioni n’Fokus , sjell me të rejat e yjevë vendorë, emisioni ka për qellim tju mbaj sa ma afer showbizit, kulturës dhe artit, ne MusicBox me Milot Raçin moderator.

“Kuptoni thellë se momenti aktual është gjithçka që keni. Bëni ‘tani’ fokusin kryesor të jetës suaj.”

Permbajtja e emsionit : *Lajme per artista vendor, *Intervista exkluzive. *Kush është in e kush out ? *Rubrika e Fotografis 383. *Rubrika speciale “InstaStory”.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...