Maqedoni TOP LAJM

Policia rrugore në Shkup dhe Tetovë do të furnizohet me kamera për trup

Zhurnal Ads

Shkup, 9 shtator, zhurnal.mk – Përmes instalimit të kamerave të pajisjes së vetë nëpunësve policorë, Ministria e Punëve të Brendshme do t’i kushtëzojë parregullsitë në komunikacion dhe njëkohësisht do ta minimizojë ndikimin e faktorit njerëzor. Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në konferencën e sotme për shtyp theksoi se vetëm atëherë kur nuk ka ndikim të faktorit njerëzor atëherë kemi rezultate më të mira, nuk ka selektim dhe kemi transparencë të mirë.

“Opinioni tani më është informuar se policia rrugore në Shkup dhe në Tetovë tani më do të fillojë me shfrytëzimin e kamerave në trup të secilit polic dhe në këtë mënyrë të kemi një qasje më ndryshe edhe për qytetarët dhe policët. Një pilot projekt i tillë kemi pasur në policinë automatik. Atje tani më nuk kemi asnjë ankesë nga asnjë qytetar, e as nga asnjë polic për shkak të asaj që përmes kamerave, përmes incizimit të tërë asaj që ndodh gjatë kontrollit kemi kontroll të plotë në situatat dhe kjo është mirë edhe për nëpunësit policorë dhe është mirë për qytetarët”, deklaroi Spasovski, duke theksuar se ky projekt pritet të intensifikohet në periudhën në vijim.

Postime të ngjashme

Alternativa: Qeveria ka dështuar, por faturën po e paguajnë qytetarët me shëndetin e tyre

Z H

Carovska për nxënësit që nuk kanë kompjuterë: Mësimin le ta ndjekin nga RTM-ja

Z H

Do të përforcohet legjislativa për mbrojtjen e gazetarëve

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...