Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Prej nesër fillon pagesa e të drejtave të mbrojtjes sociale, të fëmijëve dhe atyre civile

Shkup, 3 shkurt – Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se fillon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale, e fëmijëve dhe mbrojtja civile (të gjitha të drejtat në para) për muajin janar të këtij vit.

“Shfrytëzuesit të drejtave në para që posedojnë kartela debitore do të mund të tërheqin paratë në bankomatet e bankave, t’i shfrytëzojnë mjetet për pagesa jo të gatshme në rrjetin e shitjes ose përmes sistemit bankar elektronik dhe celular, nga 4 shkurti 2021, kumtoi MPPS, informon Zhurnal.mk

Në mënyrë që të shmanget tollovitë përpara bankave dhe për të mundësuar mbrojtje më të madhe të shfrytëzuesve të ndihmës financiare në kushte rreziku nga virusi COVID-19, pagesa do të kryhet në dy grupe, në filialet dhe ekspoziturat e bankave, sipas rendit të alfabetit, respektivisht sipas shkronjës së parë të mbiemrit, edhe atë: – 04.2.2021 (e enjte) – А, B, V, G, D, Gj, E, Z, I, Ј, К, L, LL, kurse më 05. 02.2021 (e premte) – M, N, Nj, O; P, R, S, Т, Q, U, F, H, C, Ç, Xh, Sh.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale rikujton detyrimin për të mbajtur maskë dhe distancë fizike prej dy metrash. (Zhurnal.mk)

Postime të ngjashme

Finance Think: Fokusi nevojitet të vendoset në efikasitetin e shpenzimeve

Z H

MPPS me thirrje të respektohen masat për mbrojtje nga i ngrohti

Z H

Zaev zyrtarizon bashkëpunimin me PDSH-në në zgjedhjet lokale

Z H

Meteo-alarm portokalli, Qeveria me rekomandime për mbrojtje

Z H

Zaev, Rama dhe Vuqiç sot dhe nesër në Shkup në kuadër të Forumit ekonomik për bashkëpunim rajonal

Z H

UEJL me ofertë të zgjeruar akademike dhe pako të shtuar të bursave

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...