Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Prej sot fillon pagesa e mbrojtjes sociale për muajin tetor

Zhurnal Ads

Shkup, 6 nëntor, zhurnal.mk – Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se sot fillon pagesa e mbrojtjes sociale për muajin tetor.

Pagesa do të bëhet në tre grupe, përkatësisht në banka edhe atë sipas radhës alfabetike. Sot do të bëhet pagesa për personat të cilëve mbiemri u fillon me shkronjën A, B, V, G, D, Gj, E, Z, X, të hënën për personat të cilëve mbiemri u fillon me I, J, K, L, Ll, M, N, Nj, O dhe të martën për personat të cilëve u fillon mbiemri me shkronjat P, R, S, T, Q, U, F, H, C, Ç, Xh dhe SH.

Shfrytëzuesit e ndihmës sociale që kanë kartelë mund t’i marrin paratë në bankomate në banka.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale rikujton për obligimin e mbajtjes së maskave dhe largësisë trupore prej dy metrave.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Radari i policisë regjistroi një vozitës me 212 kilometra në orë në autostradën Tetovë – Gostivar

B M

946 raste të reja, 789 të shëruar dhe 33 të vdekur

T E

Publikohet filmi për veprimtarinë e Ali Ahmetit nga viti 1981 deri sot (Video)

B M

Deri në vitin 2028, RMV do të investojë rreth 700 milionë euro në modernizimin e armatës

E.E.

AZGJ-ja filloi ta shpërndajë fletushkën për të drejtat gjuhësore

T E

VMRO-DPMNE, protestë për BE-në dhe Goce Dellçevin

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...