Agjencia Zhurnal.mk

Prej sot mbyllet një kalim kufitar në mes Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut

Shkup, 12 mars, zhurnal.mk – Vendkalimi kufitar Prohor Pçinski sot prej orës 07:00 është për udhëtarët dhe automjetet në pajtim me rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Serbisë, ndërsa lidhur me Kovid-19.

Siç informojnë nga MPB e Maqedonisë së Veriut për këtë të gjithë udhëtarët dhe automjetet e vendkalimit tonë kufitar Pellnicë do të riorientohen në vendkalimin e përbashkët Tabanocë-Preshevë.

Gjatë ditës së djeshme ministri i Shëndetsisë informoi se edhe dy raste tjera kanë rezultuar pozitiv me coronavirus.

Ndërsa Organizata Botërore e Shëndetësisë e shpalli pandemi globale coronavirusin.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...