Maqedoni TOP LAJM

Prej sot nis pagesa në faza e pensioneve për muajin tetor

Zhurnal Ads

Shkup, 27 tetor, zhurnal.mk – Prej sot do të filloj pagesa në fazë e pensioneve të tetorit. Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se pensionet do të paguhen parakohe dhe në faza, me qëllim të mbrojtjes më të madhe të pensionistëve në kushte rreziku nga koronavirusi KOVID-19.

Tërheqja e pensioneve përmes filialeve të bankave për pensionistët të cilët nuk përdorin kartela do të realizohet në katër grupe, sipas shumës së pensionit, të martën do të bëhet pagesa e pensioneve deri në 11,000 denarë, të mërkurën pagesa e pensioneve prej 11,001 denarë deri 14,000 denarë, të enjten pagesa e pensioneve në vlerë prej 14,001 denarë deri në 18,000 denarë dhe të premten do të bëhet pagesa e pensioneve në vlerë prej mbi 18,000 denarëve.

Pensionistët që përdorin kartelë dhe që kanë zhirollogari bankare për transfer të pensioneve, mund të tërheqin paratë që nga dita e sotme. Ky grup i pensionistëve mund të tërheqin pensionin e tyre nga bankomati, të përdorin mjetet financiare për pagesa online etj.

Postime të ngjashme

754 gjoba për mosmbajtjen e maskës

T E

Holanda i shuan shpresat e negociatave Shqipërisë, Stef Blok: Maqedonia i ka përmbushur kushtet

T E

Ivanovska: Shteti të ndihmojë edhe në komunat tjera për ndërtimet e egra, ato janë bërë përditshmëri

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...