Agjencia Zhurnal.mk

Prej sot nuk do të paguhet doganë për dërgesat me vlerë deri në 90 euro

Shkup, 2 janar – Zhurnal.mk – Prej sot të liruar nga pagesa e doganës janë dërgesat e vogla me vlerë deri më 90 euro, informon Zhurnal.

Me ndryshimet e sjellura të rregullores, rritet pragu i vlerës që deri tani ishte vetëm deri në 45 euro.

Rritja e pragut është me propozim të Komisionit Europian, si dhe rritjes së e-tregëtisë në vend.

Kjo është rezultat i analizës për doganimin e dërgesave të vogla, të cilën e zbaton Ministria e Financave./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...