Prej sot paraqitje për vaksinim edhe nëpër shtëpi

Shkup, 26 korrik – Qytetarët që për shkak të arsyeve shëndetësore nuk janë në mundësi të vijnë dhe të marrin vaksinën kundër kovidit në pikat e vaksinimit prej sot mund të caktojnë vaksinimin në kushte shtëpiake.

 

Caktimi i terminit është përmes paraqitjes direkte në Shtëpitë e shëndetit, ndërsa mund ta bëjnë drejtpërdrejtë në pikat e vaksinimit, ka bërë të ditur Ministria e Shëndetësisë.

Qytetarët mund të paraqiten për vaksinim me vizitë nëpër shtëpi në numrat:

Shtëpia e Shëndetit Berovë – 077 865 827 termin nga ora 12 deri në 14;

Shtëpia e Shëndetit Manastir – 075 263 886 nga ora 5 deri në orën 18;

Shtëpia e Shëndetit Vallandovë – 078 453 381 termin nga ora 11 deri në 13;

Shtëpia e Shëndetit Vevçan – 078 436 932 nga ora 13 në 14.

Shtëpia e Shëndetit Veles – 078 222 257 termin nga ora 13:00 deri 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Vinicë – 078 217 007 nga ora 13:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Gostivar – 071 769 009 termin nga 13:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Dellçevë – 076 487 611 termin nga 13:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Demir Hisar – 075 662 469 nga ora 13:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Kërçovë – 075 613 451 termin nga ora 08 deri në 10;

Shtëpia e Shëndetit Kratovë – 078 321 038 nga ora 08:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Kriva Pallankë – 076 311 120 termin nga ora 09 deri në 11;

Shtëpia e Shëndetit Krushevë – 078 315 487 termin nga ora 12 deri 13;

Shtëpia e Shëndetit Kumanovë – 075 239 148 termin nga ora 08:00 deri në 13:00;

Shtëpia e Shëndetit Makedonski Brod – 045 274 151 nga ora 10 deri në 15;

Shtëpia e Shëndetit Negotinë – 072 270 402 termin nga ora 09:00 deri 10:00;

Shtëpia e Shëndetit Ohër – 071 366 564 termin nga ora 12 deri 14:

Shtëpia e Shëndetit Pehçevë – 071 229 354 termin nga ora 12 deri 13;

Shtëpia e Shëndetit Prilep – 078 313 625 termin nga ora 08 deri 12;

Shtëpia e Shëndetit Probishtip – 071 581 719 dhe 071 366 186 termin nga ora 13:00 deri 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Radovish – 070 357 770,078 319 452 termin nga ora 13:00 deri në 14:30;

Shtëpia e Shëndetit Resnjë – 070 290 017 nga ora 12 deri 14;

Shtëpia e Shëndetit Rostushë – 078 241 071 nga ora 09:00 deri 13:00;

Shtëpia e Shëndetit Shkup – 02 3134 629 termin nga ora 12 deri 14;

Shtëpia e Shëndetit Sveti Nikollë – takim 075 402 365 nga 13 deri në 14:30;

Shtëpia e Shëndetit Strugë – 077 665 590, 076 243 403 termin nga 08:00 deri në 12:00;

Shtëpia e Shëndetit Strumicë – 034 321-380 nga ora 09:00 deri 13:00;

Shtëpia e Shëndetit Tetovë – 078 330 185 termin nga ora 08:00 deri në 15:00;

Shtëpia e Shëndetit Shtip – 078 345 273 termin nga ora 08:00 deri në 15:00;

Shtëpia e Shëndetit Makedonska Kamenicë – 075 228 526 termin nga ora 13 deri në 14;

Shtëpia e Shëndetit Gjevgjeli – 075 276 974 termin nga ora 10 deri në 12;

Shtëpia e Shëndetit Dibër – 077 978 903 nga ora 09:00 deri në 12:00;

Shtëpia e Shëndetit Kavadar – 072 250 330, 076 218 169 nga ora 08:00 deri në orën 10:00:

Shtëpia e Shëndetit Koçani – 078 811 604 nga ora 13:00 deri në orën 14:00.

Related posts

Kim: Ndihma e SHBA e bën Ballkanin Perëndimor më të sigurt

D V

Qyteti i Shkupit thirrje publike për reklamim politik falas

N E

Taravari: BDI, BESA e PDSH janë shkrirë në LSDM, Zaevi i konsideron si të vetat

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com