Agjencia Zhurnal.mk

Prendo sjell këngën e re ” A e din sa shum të dua”

Muzika është ilaçi më i mirë i këtyre ditëve jo të mira që ka izolu gjithë botën. Si duket mes disa artistëve edhe këngëtari Prendo Rrasi ka menduar të na argëtoje me një projekt të bukur muzikor që sapo e ka publikuar e që mban titullin “A e din sa shum të dua”. Këngën e gjeni në kanalin Youtube nga artisti shqiptar që jeton në Zvicër ndërsa mësojmë se teksti dhe muzika është krijuar nga vetë ai e master nga B.loan. E sot të gjithë kanë nevojë për dashuri e antistres e ia vlen të dëgjojmë këngën më të re ardhur nga Prendo.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...