Presidenti i Federatës Evropiane të Shahut zotni Zurab Azmaiparashvili sot vizitoi ShMP “Jahja Kemal” – Strugë

Shkup, 24 shtator – Presidenti i Federatës Evropiane të Shahut zotni Zurab Azmaiparashvili, së bashku me Presidenten e Federatës së Shahut të Maqedonisë znj. Alexandra Gakidova, sot ata vizituan ShMP “Jahja Kemal” – Strugë.

Në ShMP “Jahja Kemal” Shahu është një lëndë e detyrueshme për nxënësit nga 1 deri në klasën e 3, dhe një lëndë zgjedhore për nxënësit nga klasa e 4 -të deri në të 6 -të.

Mysafiri nga Federata e Shahut e Evropës, zotni Zurab Azmaiparashvili, u befasua këndshëm nga përfaqësimi i shahut përmes mësimdhënies në shkollë dhe zhvillimit të shkëlqyer të mjeshtërve të rinj të shkollës.

Related posts

ZHTI: Në tremujorin e dytë nga zonat prej 763 milionë euro, rritje prej 140 për qind në nivel vjetor

R Zh

Llukarevska: Nuk kemi as kohë, as njerëz për ndarje, nacionalizma dhe urrejtje

D V

Dr.Fisnik Ferati zgjidhet shef i shtabit komunal të ASH-AAA në Tetovë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More