Agjencia Zhurnal.mk

Presidenti Stevo Pendarovski falë 5 persona të dënuar me burg

Shkup, 3 qershor – Zhurnal.mk – Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski ka sjellë vendim për faljen e personave të dënuar të cilët pjesërisht lirohen nga vuajtja e dënimit me burg, informon Zhurnal.

Bëhet fjalë për pesë persona dhe atë: Lulzim Irfan Kadrija nga Pallçishtja e poshtme të cilit i është ulur dënimi në 4 muaj. Dejan Eftim Penov nga fshati Brajkovc të Vallandovës, në kohëzgjatje prej 4 muaj. Samir Veseli Kurteshi nga Shkupi në kohëzgjatje prej 3 muaj, Rafiz Ibraimi nga fshati Sllatinë në kohëzgjatje prej 4 muaj dhe Sasho Voje Pecevski nga Kumanova, në kohë zgjatje prej 5 muaj./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!