Kosovë

Presidenti Thaçi e ka deklaruar pasurinë në Agjencinë kundër Korrupsionit

Zhurnal Ads

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar pasurinë në Agjencinë kundër Korrupsionit.

Thaçi ka deklaruar se pasuri të paluajtshme ka një tokë bujqësore, trashëgimi nga familja, vlera e së cilës arrin 180 mijë euro, e cila është në pronësi të përbashkët. Përveç tokës, Thaçi ka deklaruar edhe dy shtëpi, njëra trashëgimi nga familja, në vlerë prej 80 mijë euro dhe tjetra në vlerë prej 350 mijë euro, të cilën ende nuk e ka paguar.

I pari i shtetit ka deklaruar se posedon veturë Audi Q3, vlera e së cilës arrin 19 mijë euro, të cilën e ka në pronësi me bashkëshorten.

Para të gatshme në institucione financiare Thaçi ka mbi 11 mijë euro.

Ndërkaq, detyrime financiare Thaçi bashkë me gruan i ka 10 mijë euro, të cilat janë shfrytëzuar për të blerë një veturë vitin e kaluar.

Të hyra vjetore i pari i shtetit ka gjithsej 60 mijë e 435 euro, prej të cilave 33 mijë e 509 euro i merr si president i Kosovës.

Postime të ngjashme

Këta janë ushtruesit e detyrës në krye të ATK-së dhe Doganës që i caktoi Hoti

admin

Osmani thotë se me LDK-në ka përfunduar gjithçka

admin

Haradinaj ankohet para Gjykatës se nuk ia lanë numrat e familjarëve

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...