Prezantim i gjetjeve nga projekti “Barriera të zhvillimit shoqëror”

Shkup, 22 shtator – Instituti për Hulumtime Sociologjike dhe Politiko-Juridike pranë Universitetit “Shën Cirili dhe Metodi” sot do t’i prezantojë gjetjet nga projekti “Barriera të zhvillimit shoqëror”.

 

Pas prezantimit do të vijojë diskutim për situatat në sferat e ndryshme shoqërore të cilat kanë ndikim negativ ndaj zhvillimit të shtetit.

Është paralajmëruar fjalim i drejtoreshës së Institutit për Hulumtime Sociologjike dhe Politiko-Juridike, Bojana Naumovska dhe udhëheqësit të projektit, Ivan Bllazhevski. 

Related posts

Kumanovë, të hënën spërkatje kundër mushkonjave, kujdes veturat

R Zh

Pas tragjedisë në Tetovë, jep dorëheqje zv.ministri i Shëndetësisë Ilir Hasani

D V

Mariçiq: Analiza e parë funksionale për Ministrinë e Drejtësisë – themel për reformat e ardhshme

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More