Agjencia Zhurnal.mk

Prezantuesja Stojanovska është ftuar që nesër të japë dëshmi për rastin “Reket”

Shkup, 28 janar, zhurnal.mk – Në seancën e nesërme gjyqësore për rastin “Reket” janë ftuar që të dëshmojnë disa dëshmitarë, pasi që sot dëshmoi prokurori Burim Rustemi.

Kështu që, nesër në Gjykatë duhet që të paraqitet prezantuesja Lila Stojanovska, e cila ka qenë mike e afërt me të akuzuarin Bojan Jovanovski, por edhe ishte me të kur u arrestua në rrugën drejtë Greqisë.

Nesër do të dëshmojë edhe ish shefja e kabinetit të Katica Janevës, Sanja Dimovska, por edhe Vesna Kostovska dhe Meri Dika.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...