Agjencia Zhurnal.mk

Profesori Bashkim Idrizi e quan të turpshme përdorimin e termave inekzistent në konkurset e UNT-së

Shkup, 26 qershor – Profesori universitar Bashkim Idrizi, njëherit edhe professor i angazhuar në Universitetin Nënë Tereza ka publikuar në faqen e tij personale një koment në lidhje me konkursin e shpallur pikërisht nga UNT për programin studimor Gjeodezi dhe gjeoinformatikë ku sipas profesorit Idrizi është shumë skandaloze dhe e turpshme të përdoret një term inekzistent ‘Kartografi’ si dhe përzierja e trajtës së shquar dhe pashquar, ashtu si e quan këtë si skandaloze profesori në vazhdim:

Ja postimi i tij:

Te nderuar.
Publikisht distancohem nga bastardimi i terminologjise profesionale ne konkursin e shpallur nga UNT me 21.06.2019 (http://unt.edu.mk/sq/konkurse/) per programin studimor gjeodezi dhe gjeoinformatike. Eshte turp te perdoret termi inekzistent “Kartografi”, si dhe perzierja e trajtes se shquar dhe te pashquar vend e pavend ne emertimin e fushave shkencore.
Bashkim Idrizi.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...