Promovimi i aktiviteteve verore në natyrë në Qendrën e skijimit “Kodra e Diellit”

Shkup, 25 korrik – Në stacionin përfundimtar të teleferikut me gjashtë ulëse në Qendrën e skijimit “Kodra e Diellit”do të prezantohen sot ofertat e hotelierëve dhe shumë aktivitete në natyrë të ofruara nga qendra e skijimit këtë sezon.

 

Siç informojnë nga ELEM TURS, në ngjarjen, e cila është planifikuar të fillojë në orën 10 të mëngjesit, përveç njohjes me ofertën e përgjithshme të Kodrës së Diellit, vizitorët do të mund të shijojnë një larmi ushqimesh tradicionale të përgatitura nga operatorët turistikë të Kodrës së Diellit.

Ngjarja do të shoqërohet me muzikë dhe me DJ. 

Related posts

Aleanca për Shqiptarët thotë se nesër ka festë, demantojnë lajmet e rrejshme

D V

Hakerat kanë sulmuar procesin e regjistrimit në Maqedoni

D V

MSH: Të gjitha dokumentet janë gati për inspektim, mbështetje e plotë për hetimin

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More