Agjencia Zhurnal.mk

Promovimi i poemës “Adem Jashari” të autorit Ilir Shaqiri në 108 vjetorin e çlirimit të Shkupit

Promovimi i poemës “Adem Jashari” të autorit Ilir Shaqiri në 108 vjetorin e çlirimit të Shkupit

Nuk ka mënyrë më të mirë se të kujtosh lavdinë e datave historike të së shkuarës se promovimi i vlerave kombëtare të së tashmes.

Me promovimin e poemës me titull “Adem Jashari” të autorit Ilir Shaqiri, Instituti për Trashëgimi Kulturore dhe Shpirtërore të Shqiptarëve, Komuna e Çairit dhe Komuna e Sarajit filluan aktivitetet në përkujtim të 108 vjetorit të çlirimit të Shkupit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...