Maqedoni

Protesta e dytë e nënave në pushim të lindjes dhe e prindërve të fëmijëve deri gjashtë vjeç

Zhurnal Ads

Shkup, 21 shtator – Nënat e fëmijëve deri në moshën gjashtëvjeçare dhe ato të cilat janë në pushim të lindjes, sot pasdite sërish dolën në protestë para Qeverisë, kundër vendimit për t’u kthyer në punë më 23 shtator.

Kërkojnë të respektohet rekomandimi i Komisionit për Sëmundje Infektuese për vazhdimin e pushimit të lindjes deri më 31.12.2020, pasi siç thonë, me rastet e reja të të prekurve kopshtet janë në rrezik për fëmijët e tyre.

Sipas vendimit të Qeverisë, nga 14 shtatori, të gjithë prindërit e fëmijëve prej 0 deri në 6 vjeç, të cilët deri më tani ishin liruar nga procesi i punës, duhet të kthehen në punë duke filluar nga 23 shtatori. 

Postime të ngjashme

Pendarovski nënshkruan dekretin: Armata do të sigurojë spitalet!

Z H

Publikohet një pjesë e raportit të KE-së për Maqedoninë e Veriut

Z H

A duhet nxënësit të fillojnë mësimin me prezencë fizike apo të vazhdojnë online?

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...