Pse është Rashkovski në liri? Përgjigjet Zaev!

Shkup, 16 shtator – Kryeministri Zoran Zaev sot, duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve për ish-sekretarin e përgjithshëm të Qeverisë, Dragi Rashkovski, tha se ajo që ai e di është se Rashkovski ka vendim nga gjykata me të cilin I lejohet në kohë saktësisht të caktuar të shkojë në mjek për shkak të nevojave shëndetësore.

“Organet e jurisprudencës dhe MPB kumtuan se ka leje nga gjykata në periudhë të saktë kur duhet të shkojë në mjek. Atë e lexova në mediume. Nuk e di përse është parë duke shkuar lirshëm apo jo. E di se me vendim, ka  kohës të caktuar të saktë se kur duhet të shkojë në mjek për shkak të nevojave shëndetësore”, tha Zaev. 

Related posts

Pendarovski – Riker: Përforcimi i mëtutjeshëm I partneritetit strategjik është në dobi të dy vendeve

Z H

Delegacion i Qytetit të Shkupit për vizitë zyrtare në Podgoricë

Z H

Biznesmenë nga Koçani dhe Berova me interes për masën “Diversifikimi i fermave dhe zhvillimi i bizneseve të vogla”

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More