Agjencia Zhurnal.mk

Pse Porsche Taycan mori vlerësimin më të lartë gjatë provës së përplasjes?

Ky është një Porsche Taycan që kushton 103.800 dollarë dhe u testua për ndonjë aksident të mundshëm.

Gjatë aksidentit shtylla anësore është një nga provat më sfiduese të ekspertëve të sigurisë Euro NCAP. Por shikoni se sa e fortë është struktura e Taycan. Çatia mezi deformohet. Sidoqoftë, një strukturë e ngurtë nuk është e vetmja gjë që Porsche bëri përmirësime për ta bërë Taycan të sigurt, transmeton Telegrafi.

Në këtë provë, ku Euro NCAP e shtyn Taycan me shpejtësi deri në 65 kilometra në orë drejt një barrierë që përfaqëson një makinë tjetër, ju mund të shihni se sa e qëndrueshme është kabina e Taycan.

Tani, ndërsa ngurtësia e Taycan mund të nënkuptojë një kabinë më të qëndrueshme, ne kemi parë se si pasagjerët përfitojnë nga kjo, sepse në bazë të përplasjes mund të supozohet se pasagjerët që janë brenda mund të lëndohen më pak.

Në përgjithësi, Porsche Taycan mori një vlerësim me pesë yje nga Euro NCAP, i njëjti vlerësim si Tesla’s Model X, Ford’s Explorer dhe BMW’s Z4, makina të tjera në klasën Ekzekutive të Euro NCAP.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...