Agjencia Zhurnal.mk

Punëtori “Zhvillim i qëndrueshëm energjetik – struktura, rolet dhe aktivitetet”

Shkup, 10 maj – Punëtori me temë “Zhvillim i qëndrueshëm energjetik – struktura, rolet dhe aktivitetet” do të mbahet sot në Shkup, në organizim të Odës së ariktektëve të autorizuar dhe inxhinierëve të autorizuar, Agjencisë për energjetikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Agjencisë bullgare për zhvillim të qëndrueshëm energjetik.

Janë paraparë fjalime të Mile Dimitrovskit, kryetar i Odës së arkitektëve të autorizuar dhe inxhinier i autorizuar, Nehri Emrulla, drejtori i Agjencisë për energjetikë të RMV dhe Ivajlo Aleksiev, drejtor ekzekutiv i Agjencisë bullgare për zhvillim të qëndrueshëm energjetik.

Gjatë ngjarjes do të nënshkruhet edhe memorandum për bashkpunim të Agjecvisë për energjetikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut me Odën e arkitektëve dhe inxhinierëve të autorizuar.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...