Agjencia Zhurnal.mk

Punon njëkohësisht edhe polic edhe këshilltar në Haraçinë, MPB kërkon përgjegjësi disiplinore

Shkup, 3 korrik – Zhurnal.mk – Reparti për kontroll të brendshëm pranë MPB-së, ka ngritur procedurë për vërtetimin e përgjegjësisë disciplinore kundër personit F.H, i punësuar si këshilltar më i ri në MPB, përshkak shkeljes së konsttuar sipas nenit 168 nga Kodi Penal dhe veprim në kundërshtim të akteve të brendshme të repartit për punë qytetare me çka ka kryer shkelje të rëndë të rendit të punës dhe disiplinës, transmeton Zhurnal.

Siç informojnë nga MPB, F.H ka qenë i zgjedhur si anëtar i Këshillit të komunës së Haraçinës. Në MPB ka qenë i punësuar ku i ka realizuar të drejtat nga marrdhëniet e punës, dhe nga ana tjetër, me angazhimin si këshilltar komunal është konstatuar se ai ende e përfaqëson partinë për të cilën është zgjedhor në zgjedhjet lokale.

“Njëkohësisht në lidhje me këtë rast i angazhuar është reparti për çështje juridike, procedura gjyqësore dhe menaxhim me resurse njerëzore që t’i shqyrtojë rregullat ligjore që e rregullojnë këtë materije dhe të ndërmarim aktivitete në lidhje me këtë veprim të punonjësit, veçanërisht me pagën dhe mbulimet nga paga”, njoftuan nga MPB..///Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!