Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Punonjësit shëndetësor shpërblehen me nga 20% prej pagës së tyre për dy muaj

Shkup, 18 maj – Zhurnal.mk – Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi në profilin e tij zyrtar në Fejsbuk se Qeveria parashikon shpërblim prej 20 për qind të pagës bazë për dy muaj për punonjësit e shëndetit.

Sipas Filipçes, kjo përfshin mjekët dhe personelin mjekësor të Klinikës për sëmundje infektive, departamentet e sëmundjeve infektive, Institutin e shëndetit publik dhe Qendrave të shëndetit publik, si dhe të gjithë anëtarët e ekipeve të urgjencës mjekësore.

“Mirënjohje punonjësve më të ekspozuar shëndetësorë në luftën kundër Kovid-19”, shkruan Filipçe.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!