Agjencia Zhurnal.mk

Punonjësit sirianë të shëndetësisë thirrje popullatës të qëndrojë në shtëpi

Punonjësit sirianë të shëndetësisë që operojnë në rajonet e operacioneve “Dega e Ullirit” dhe “Mburoja e Eufratit” në veri të Sirisë duke ecur me pankarta në duar në rrugët e rajonit i bënë thirrje popullatës të qëndrojë në shtëpi.

Duke shëtitur rrugë më rrugë, punonjësit e shëndetësisë që ndodhen në krye të detyrës 24 orë në 7 ditë të javës, mbanin në duar pankarta me mbishkrimet: “Ne ndodhemi këtu për ty, dhe ti të lutem qëndro në shtëpi” dhe u bënë thirrje sirianëve që të mos dalin jashtë shtëpive.

Të përbërë nga mjekë, infermierë dhe kujdestarë për të sëmurët, punonjësit e shëndetësisë tërhoqën vëmendjen mbi rëndësinë e të qëndruarit në shtëpi kundër përhapjes së koronavirusit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...