Qendra estoneze për zhvillim ndërkombëtar do ta ndihmojë digjitalizimin e shtetit

Shkup, 24 shtator – Memorandum për bashkëpunim me Qendrën estoneze për zhvillim ndërkombëtar, i cili paraqet projekt trepalësh për avancimin e digjitalizimit në Maqedoninë e Veriut, do të nënshkruhen sot në Qeveri.

Me këtë rast, siç informojnë nga Sekretariati për çështje evropiane, zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Nikolla Dimitrov, do të mbajë konferencë për shtyp për prezantimin e projektit, në të cilin do të drejtohen edhe ambasadorët e SHBA-së Kejt Mari Bërnz dhe i Estonisë Kristi Karelson.

Projektin e zbaton Sekretariati për çështje evropiane me mbështetje financiare nga SHBA-ja dhe Estonia dhe mbështetje të ekspertëve nga Qendra estoneze për zhvillim ndërkombëtar. 

Related posts

Zaev: Përpiqemi që shoqëria jonë t’i pranojë në tërësi politikat për afirmimin dhe përfshirjen e gjuhës së shenjave

D V

Visar Ganiu angazhohet edhe për fëmijët, organizon “Karvani i fëmijëve të Çairit”

R Zh

Panel i NATO-s në Ohër: Ndryshimet klimatike si çështje sigurie për Maqedoninë e Veriut dhe NATO-n

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More